Friday, April 29, 2011

miss RINDU~(edisi bkn dilamun cinta, tp hanya rindu di hati)

okay, entry ni sangat mushy lovey dovey but not about L.O.V.E.eh chop, actually about it.yelah, love itu sangat besar and terbahagi kepade beberape subjek.whateva.
title entry tersebut menceritakan mood sy skrg ni.rindu kpd situation, moments and person apetah lagi.bkn dilamun cinta TAPI hati sgt merindui.SUMPAH i said even org kate sumpah tu tak baik.tp tak baik ke kte sumpah rindukan teman-teman?umur makin mningkat and sume org dh wat hal masing2.and i love to say here,people changed.aku lagi ske la waktu sekolah than waktu dh habis sekolah.sesibuk mne pun time sekolah,still ade mse nk jumpe and lepaks ngn kengkawan.ni mase yg dh hbes skul and sume org tnm anggur ni, punya la pyh nk jmpe.why?ask yourself la kawan.ade sedikit (sentuhan)touching di sini.and honestly i say, I LOVE BEING WITH YOU ALL.yes, i meant it. korg. ble lagi kte dpt camnie???


rindu waktu kurus.teheee ;p

rindu nk sambut birthday org

rindu nk photoshoot

and menggilaa

rindu nk g kl same-same and tertinggal bas.hihihi

rindu main boling sesame

rindu ini bowling place srupe mcm pub

rindu orang blanje subway

rindu aimi.opps, die dh tanak kawan aku.sobb :(

rindu die jgk :)

fatimah zara.die ni datang lipis tanak jenguk aku kt raub.takpe.

rindu his camera which ade lens baru tp tak pnh dpt main

rindu this happy moment

rindu abg kantin.haha

rindu my bff yg sgt sibuk.(wanita bekerjaya la katekan)

and




sorry, it has been removed.tq.


see?sume tu aku rindu kan?but,ade lagi ke waktu nk hang out cenggini?saperti terasing layaknya.but well, dlm kesibukan aku and korang, tak lupe utk aku doakan kejayaan korg kelak.and...



FRIENDSHIP FOREVER.

will
ya
promise
me?

p.s : kepade yg tade gmbr, or tak dimentionkan name tu, no offense, no hard feeling, no heart feeling okay guys?thanks for being my great superb friends.love all.thanks to all my loyal readers jgk.chiao
xoxo,
adibah zulkefli.
luahan isi perut di mlm hari


11 comments:

  1. SHIT!!!!..aku benci entry gaban ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. ahahaha..emi smart laa gmbar kau bersama teman baek kau..
    dibs!!entry yg menyentuh hati!!~ngeee~

    ReplyDelete
  3. Hahahaha.... suka bila bersuka suki...

    ReplyDelete
  4. dis is kinda touching...ok my tears terjatuh plak..bukn saje nk klua tp TERJATUH ye..haha..miss u guys so damn!

    ReplyDelete
  5. miss you too babe! eh ngkau tade kat raub shyam mse aku gtu! :PPP mary brown je ade :D

    ReplyDelete